Første jul uden dem som gør julen særlig..

Første jul uden dem som gør julen særlig..

3 dage til juleaften. Pigerne glæder sig, og har præcis de helt særlige forventninger og lys i øjnene, som man kun finder hos børn. Glæden, forventningen og spændingen omkring den aften som om nogen står i familiens tegn. Jeg mærker deres sommerfugle fyldte maver, og jeg glæder mig på deres vegne – til den helt særlige aften. 

De glæder sig! Lige præcis som jeg selv har gjort, i alt den tid jeg kan huske. Jeg elsker jul, og jeg elsker den mere efter jeg blev mor. Jeg elsker at gøre december måned spændende for dem, lave løjer for Nissen Bertil – som har fulgt os i 4 år nu, siden Carlas første jul. 

Pigerne er så store nu, at de virkelig forstår hvad der skal ske, hvilket gør det endnu mere fantastisk som mor, at gøre den særlig,uforglemmelig og skabe minder. 

Bagsiden af medaljen, kommer nu..

Jeg synes ikke julen er magisk i år. – jo på deres vegne.. men personligt, gør den nas. For jeg skal ikke dele den med dem. Og det synes jeg er svært. Den følelse deler jeg helt sikkert med 99,9% af alle forældre som lever et liv, hvor børnene har to hjem. Men det gør det på nuværende tidspunkt ikke nemmere at sluge. Jeg er ikke i tvivl om at jeg er den som lider den største konsekvens af netop det faktum, at vores jul sammen bliver “på tur”. For de er omringet af familie, som elsker dem lige så højt som jeg selv. Der kommer ikke til at mangle noget ift de forventninger pigerne har til juleaften – den bliver som den skal for dem, magisk. 

Og i skrivende stund hvor stenen i brystet er ubeskriveligt tung hos mig, smiler jeg ved tanken om, at jeg ikke nødvendigvis er opskriften på den perfekte juleaften for dem. Men det er de for mig.. og af den årsag fornemmer jeg ikke den spænding og glæde, som jeg plejer. Jeg kommer til at savne, og mangle og forestille mig deres store øjne og smil. 

I morgen holder vi “mini jul” herhjemme, hvor vi skal hygge kramme og pakke gaver op sammen. Jeg vil så gerne have en bid af julen med mine piger, og derfor har jeg valgt at skabe et lignende set up i morgen. Måske er det mest af alt for min egen skyld. Men jeg tænker, at vi alle 3 kommer til at nyde det, og at det efterlader dejlige minder for os alle 3, fra julen 2017. ❤️
Glædelig jul, kys ekstra, kram ekstra og tag intet forgivet ❤️

1Comment
  • Maria Kaas Sørensen
    Posted at 19:53h, 22 december Svar

    Tanker til dig søde ❤️❤️❤️. Mit hjerte mærker samme smerte i år.

Post A Comment