Nu har jeg lige pludseligt et barn, som siger voksen ting..

Nu har jeg lige pludseligt et barn, som siger voksen ting..

Carla er 4, og bliver 5 år til januar.. lille smukt og ydmygt menneske, med et følsomt sind – som hendes mor. Hun er stadig min lille pige, min første fødte og min lille uslebne diamant.. Det vil hun altid være for mig, min lille pige. Men hun tager sku røven på sin mor engang imellem, når der ud af det blå kommer voksen sætninger ud af hendes lille bitte mund. Som fx her til morgen, hvor vi sidder over morgenmaden og hun så siger “mor ved du egentligt godt at “bonjour” både betyder Hej, og Farvel?”. Jeg svarer det lille menneske som sidder meget alvorligt og venter på, om hun lige har tilføjet mig ny viden; “ja det ved jeg godt skat, det er lidt skørt hva’?”. Og jeg taber kæben lidt, da hun så kigger på mig og siger; “jamen mor, du må forstå at franskmændene har regnet den ud.. jeg tænker det ville være meget nemmere, hvis Hej også betød farvel..”. Bare hendes måde at sige det på, hendes voksne overvejelser og søde uskyldige udtryk i hendes lille ansigt, væltede mig næsten ned af stolen. Jeg er så stolt af min lille tænkende datter, men jeg må sluge nogle kameler når jeg tænker på, hvor stor hun er blevet. Så har jeg heldigvis lillesøsteren som trækker den tilbage på børneniveau, med kommentaren; “mor du har ikke en tissemand?”. Shit jeg elsker de to! 

God lørdag ❤️

1Comment
  • Nadja
    Posted at 10:18h, 14 oktober Svar

    Åh jeg elsker jer alle 3❤️❤️❤️

Post A Comment