Vores lørdag …

Vores lørdag …

Jeg vågnede med en hottie i min seng idag, og det var ikke en af mine børn. Det var min aller kæreste veninde, som kom fra Randers igår for at hygge med mig, og tog en overnatter – hvor heldig kan man være.

Pigerne var i Løkken med deres far, i farmor og farfars sommerhus, og de kom hjem da vi havde fået øjne igen, og var igang med en lækker omgang brunch. Skønt! Pigerne elsker nemlig Nadja, veninden fra Randers – så vi havde nogle skønne formiddagstimer sammen.

Da Nadja tog hjem, drog vi afsted på tur.. Begge børn var nemlig trætte efter sommerhustur, og lettere på tværs, eller også var det moderen? Ihvertfald kørte vi en lang tur, for at de kunne få en tiltrængt powernap, og lykken var stor da de vågnede i Blokhus – foran is-butikken. Vi bar tilbage på sporet, mor var sej igen.

Vi hyggede helt vildt meget, solen skinnede og vi fik bygget 3 sandslotte på stranden, inden vi drog hjem igen. Hvor er det bare den dejligste lørdag, på sin egen måde – længe… ❤️No Comments

Post A Comment