Juice kærlighed

Juice kærlighed

Jeg har en slow juicer, og i stærkt konkurrence med min røremaskine – er den nok næsten mit kæreste eje. Jeg juicer meget, rigtig meget.. Og med tiden er der kommet flere og flere grøntsager i, frem for frugt. Jeg har fundet mine favoritter, og er ret kreativ med de ting jeg sætter sammen (hvis jeg selv skal sige det). Jeg ELSKER det! Og pigerne elsker det mindst lige så meget.

Men som enlig mor, med villa og Volvo – eller rækkehus og Kia picanto…. er det faktisk en lidt dyr post, og jeg kommer tit til at juice mere end jeg måske har brug for. Derfor blev jeg ret nysgerrig på, om der fandtes en løsning – hvor jeg kunne få leveret det jeg skal bruge til en uge i juice og grøntsager, og her er besparelsen af tid til at handle altså også en vigtig faktor. Det fandt jeg hos årstiderne. Jeg køber “juiceselv kassen”, hvor der er frugt og grønt til to voksne til en uge for 199 kr. Det kan jeg ikke gøre billigere selv, og det passer præcis til vores forbrug i mængden, og jeg snupper også til madkassen heraf. Så jeg er fan!! 

Idag er jeg hjemme, fordi min yngste datter har feber. Derfor var det meget belejligt at kassen med grønt netop kom idag. Så vi har juicet, og fået en masse vitaminer og antioxidanter i den lille patient. No Comments

Post A Comment