Aktive mødre

Aktive mødre

Den 23 september er jeg gæstesnapper jeg på Snapchat kontoen “aktivemodre”. Det er en ny Snapchat platform, startet af to seje norske mødre – hvis mål er at blive Norges største Snapchat inspirations kanal, for mødre som gerne vil være sunde og i form. Et super fint univers som også kan følges på Instagram – og jeg er meget beæret over at blive inviteret til at være med. Jeg synes det er lidt grænseoverskridende at skulle være online, og talende på snappen en hel dag – men på samme tid glæder jeg mig, for jeg har en del at bidrage med til det univers.

Så find gerne “aktivemodre” på snap og Instagram– hvis i kunne have lyst til ikke bare at få et godt grin af mig vise en hel dag på snapchatten, men ikke mindst se en masse inspirerende mødre – som holder af at holde sig i form og have et sundt godt liv. 💪🏻😍


No Comments

Post A Comment