Lykken er….

Lykken er….

Hvis du kender svaret, så giv mig gerne et kald.. 
Lykken er lunefuld – ja den sang kender vi. Men den er nu god nok. Det som gør mig lykkelig i mit liv, er mine børn. Sådan ind til benet lykkelig! Hver eneste dag faktisk, men da ikke hele dagen. Der er da også små udsving, hvor de gør mig lettere mentalt sindsyg.. “døm mig nu ikke”, men at sige at jeg er lykkelig, vil være en lodret løgn. Når mine børn griner, smiler, kysser og krammer mig, griner sammen, siger tak for mad – and so on, så bruser lykken inden i. Der findes simpelt ikke større.. lykken var for mig ikke at være nogens kone, eller nogens kæreste – ikke endnu ihvertfald. Ihvertfald ikke den slags lykke der varede evigt.. og det har jeg brugt lang tid på at være ked af, skuffet og vred over. For jeg er en af de gammeldags romantikere som tror på den slags. Evig kærlighed, “the one”.. Måske lidt en naiv drøm at have, sådan rent statistisk set – men jeg er okay med at være naiv, drømmende og godtroende. Det koster måske nogle hårde knubs på vejen, men så længe man er omringet at fantastiske mennesker som hjælper en igennem svære tider, så går livet faktisk videre. Og et nyt håb kan få lov at gro. Hellere fortryde det man gjorde, end det man ikke gjorde. Hellere satse, end at give op på forhånd.

 Den del af mig, som er at tænke sådan – har måske ikke givet mig et lykkeligt forhold, og en livspartner (endnu), men det har givet mig jordens smukkeste, klogeste, sjoveste og mest vidunderlige døtre – og dét er fandme lykken! At være deres mor..

Og kage…

Og kaffe….
Bare en tanke fra en kaffebar, på en aften hvor de omtalte lykkespredere er hos deres far. 

No Comments

Post A Comment