Venskaber…

Venskaber…

Når livet spiller dig et puds, og dele af det kan virke uoverskueligt – finder du ud af, hvem som griber dig.

Mit sikkerhedsnet er større end jeg selv vidste, og lige meget hvor jeg er faldet, og hvor langt jeg er faldet fra – så har der været mange hænder som har grebet mig, og kastet mig op igen. Alle de hænder sidder på den familie jeg selv har valgt, den bonusfamilie, som jeg kan kalde for verdens bedste og mest trofaste veninder. Jeg har rost dem før, i forhold til min skilsmisse, og generelt. Men hold nu k*ft, hvor har jeg de stærkeste, sødeste og mest omsorgsfulde af slagsen. Veninder af den slags som selv har deres at se til, med familier, krævende jobs, – you name it.. Men som alligevel viser at de er i stand til at kaste hvad de har i hænderne, hvis man har brug for dem. Eller som prioritere én, bare fordi…. Som logger dig ud af dit skjul, på de hårde dage – og får dig til at glemme. Laver dine livretter fordi du kommer på besøg, servere ynglingskaffen hver eneste gang, gerne med kage, laver sjove ting for dine børn, invitere på aftens mad på en hverdag, fordi de ved at man føler man har for lidt tid til bare at være sammen med sine børn, hiver dig med ud på sjov, hvor du selv havde valgt dynen på sofaen med en sørgelig film, gir de største og bedste kram fyldt med kærlighed, … jeg kan blive ved. – Dét er sådan noget mine veninder kan, og gør for mig og pigerne hele tiden. Og lige nu ligger jeg her under dynen, og føler mig så heldig – at jeg har dem i mit liv. Hver og en af dem, lige meget hvor lidt eller hvor meget vi ses, ved jeg de er der – og jeg er virkelig heldig. 

 

2 Comments
  • Nadja Calgaro Andersen
    Posted at 06:02h, 17 juni Svar

    I lige måde sødeste Trine 😘

  • Bolette T. Schmidt
    Posted at 10:01h, 17 juni Svar

    Dine veninder er også heldige med at have dig 🎀❤️

Post A Comment