#BLOGGERWEEKENDAALBORG

#BLOGGERWEEKENDAALBORG

I morgen starter et fantastisk event, som jeg er så heldig at få lov at deltage i.. Eventet er i Aalborg, og det går simpelt og fantastisk enkelt ud på, at vi skal vise Aalborg frem. Aalborg lige præcis som vi elsker dig. Dette skal jeg sammen med en flok helt og aldeles dejlige blogger damer, både fra Aalborg og Århus. Jeg kender største delen ret godt, og jeg ved derfor at det blir en weekend fyldt med grin, hygge og herligheder. Jeg glæder mig helt vildt!

Desværre er det på bekostning af, at jeg har “mistet” en weekend med pigerne. Det vil sige, at de får en ekstra weekend hos deres far, som ellers har dem hver anden weekend. De får nu 3 weekender sammen i rap, og det er noget de 3 helt sikkert kommer til at nyde. Det er moren som synes det er svært og hårdt. Jeg havde aldrig forestillet mig at skulle undvære mine børn så meget, og i virkeligheden er det jo ikke mig som undvære dem mest. Så jeg under dem det, og ved at de kommer til at nyde noget ekstra tid med deres far. I stedet for at lade savn og mavepine tage over, vil jeg slippe den – og være 100% til stede i det fantastiske event jeg skal til, og nyde det som jeg holder så utroligt meget af.

Jeg kommer nok til at spame diverse sociale platforme lidt, det er lige som det som er meningen med eventet. Men jeg håber at de som følger med vil synes det er hyggeligt, og spændende at se hvad vi skal vise frem af Aalborgs mange muligheder. <3

 

Følg med på Snapchat – trineabro 

No Comments

Post A Comment