Noget om Ølands hvede, sorte rander under øjnene og ikke mindst store mængder stærk kaffe..

Noget om Ølands hvede, sorte rander under øjnene og ikke mindst store mængder stærk kaffe..

På 4 dagen nu, har min yngste datter sovet, lad mig kalde det – ELENDIGT! Hun er urolig, og vågner næsten på samme tid hver nat, og nægter at være i sin seng. Når hun kommer ind til mig, og jeg tænker vi sammen skal falde i søvn, helt tæt – og vågne sammen i samme stilling, så bliver jeg klogere. For hun er urolig, vender og drejer sig, og blir egentlig bare mere og mere vågen. Så hver gang ender det med at hun havner i sin egen seng igen, og balladen slutter – for der sover hun bedst, og der vil hun helst selv sove når det kommer til stykket. Men hvad skal alt det roderi så til for?

Hun er et barn som altid har reageret på sit søvnmønster, eller mangel på samme, i hendes udviklingstrin. Derfor har jeg en formodning om, at det også er her hun bliver påvirket, af hendes fars og min skilsmisse. Selv om det er længe siden efterhånden, og at de har det godt – særligt den mindste Rosa er egentlig ret upåvirket, så er det måske her, i søvnen, at hun bearbejder det.

Så med det i mente, så kysser jeg hende ekstra meget her til morgen, og forsøger at redde min egen krise over mange timers mistet søvn, ved hjælp af store mængder stærk kaffe. Heldigvis har jeg lige fået en super lækker kaffe i gave, så det går nok.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

Og i øvrigt, så starter vi tirsdagen med at bage koldthævede Ølands hvede boller på pizzasten – det er så lækkert at starte dagen på.

Ha en rigtig dejlig tirsdag 

No Comments

Post A Comment