Postkort fra BERLIN

Postkort fra BERLIN

Postkortet er dog forsinket, da det er nogle uger siden vi var en tur i Berlin..

Jeg har aldrig været i Berlin, og de 2 dage i havde i den pulserende og fantastiske by – var langt fra nok. Men det fede er jo netop, at det kun ligger en smuttur på 6 timer væk herfra, og det er ret billigt at bo og leve der, så mon ikke vi tager en tur mere hen over sommeren – jeg har ihvertfald tænkt mig at finde mine bedste overtalelsesevner frem. Vi brugte ikke vores 3 dage på at være ret kulturelle, ihvertfald ikke med ret mange bevidste mål for hvad vi gerne ville se. Jeg havde hjemmefra sagt at jeg rigtig gerne gå en tur langs Berlinmuren, for at se på det smukke kunst den er smurt ind i – men den dag det var planen, som var sidste dagen, regnede det ret heftigt, så det blev fra Bilen. Mest af alt gik vi bare rundt og hyggede os, og holde mange hyggelige pauser hvor vi fik lækker mad, og store øl – det var helt perfekt. Jeg shoppede selvfølgelig også, selvfølgelig! Berlin er jo den fedeste by at shoppe i.

  

Vi holdt os til at se de ting, som vi kunne gå til. Det var som om at ingen af os, lige orkede at sætte os ind i den offentlige transport, og da vejret var helt fantastisk (når det ikke regnede…), så havde vi aller mest lyst til at se Berlin fra gåben. De hyggeligste, dejligste og sjoveste dage – og jeg nød virkelig at slentre hånd i hånd igennem smukke, unikke, autrerede, spændende og vilde Berlin. Et break fra hverdags ståhej, hvor vi havde alt den tid i verden man kunne ønske sig – og gjorde hvad det passede os, og vi var ret enige.

  

Berlin, du var god 

 

No Comments

Post A Comment