Her tanker jeg energi

Her tanker jeg energi

Jeg er heldig – som i virkelig heldig! Jeg er omringet af de mest fantastiske mennesker, som vil mig så meget godt. Jeg har tidligere skrevet om, at jeg er utroligt taknemmelig for de mennesker jeg har i mit liv, som har rummet de forandringer som har fuldt mig. Jeg føler mig heldig, når min veninde invitere mig ud en søndag aften, bare fordi hun gerne vil se mig – og trænger til lidt kvalitetstid. For jeg er måske ikke selv den bedste til at tage initiativet i øjeblikket, da mit hoved og min hverdag er ret fyldt op, og ret struktureret efterhånden. Jeg elsker at hun gør det, for hun tvinger mig ud i den del af mig selv, som jeg savner utroligt meget. Den del af mig, som elsker at tage ud, være social og bruge byen. Den del af mig, som fyldte enormt meget for bare et år tilbage, men som nu bliver ned prioriteret, fordi jeg skal have en hverdag til at hænge sammen, og ikke bare kan smutte på cafe med veninderne når mine piger er puttet. Det er helt okay, at den del ikke fylder så meget mere – for nu er der andre ting som fylder, som giver mig mindst lige så meget glæde, lykke og energi. Men det gør også, at når jeg så bliver “hevet afsted”, så nyder jeg det 200%. Jeg elsker virkelig den slags kvalitet tid, hvor man sidder overfor hinanden, uden børn, ser hinanden i øjnene og har en faktisk samtale, uden 20 afbrydelser, af elskelige unger som har 1000 spørgsmål, og endnu flere ting man skal se. Dén tid elsker jeg også, men “mig-tiden”, uden børnene – er blevet noget jeg også kan nyde. Her hvor jeg er alt det jeg rummer, ud over at være mor.

Vi var i aften på Bistro V i Aalborg, og det var faktisk første gang jeg var der. En lækker cafe på Aalborgs havnefront. Den industrielle stil er så gennemført, og det ligner ikke noget af det andet. Jeg er vild med stilen, og maden overraskede mig yderligere. Den søde tjener var så sød at fortælle os, at vi blev ekstra forkælet her til aften – da de desværre var løbet tør for det kød de normalt brugte i deres (sindsygt gode i øvrigt) cafe burgere. Så for at kræse lidt om os, havde de hakket en mørbrad, og lavet til bøffer til os.. Jeg synes faktisk det er ret god stil, for de kunne jo bare ha sagt “no can do – der er udsolgt”.. Vi fik lidt ekstra, og det gør altså at jeg føler mig ekstra godt behandlet, og selvfølgelig kommer jeg igen, og gerne snarest muligt. Det var pisse godt!

Husk at prioritere det som fylder energi tanken op, det er godt givet ud 

No Comments

Post A Comment