Sygdom og vitaminbomber

Sygdom og vitaminbomber

Vi er syge, hele banden.. Jeg startede igår med ondt i hoved, hals og ører, og nu er begge piger fuldt efter, bare med en omgang høj feber oven i hatten. Øv! Dagen har derfor udelukkende stået på hygge, dyner og masser af Ramasjang. Ikke så meget søvn, som jeg måske kunne have haft brug for – men vi slapper af, og hygger os.

 

Generelt er jeg kæmpe fan af friskpresset juice, og betaler gladeligt 50 kr for en på Joe & The Juice… Okay måske ikke gladeligt, når jeg ved hvor billigt jeg selv kan producere det i min slow juicer, men jeg har med at finde derind alligevel. Det smager nemlig sindsygt dejligt, og jeg får altså god samvittighed, når jeg har hældt en halv liter ren vitaminbombe ned i min krop. Det er derfor selvfølgelig heller ingen undtagelse idag, at jeg har haft gang i juiceren – for pigerne er heldigvis lige så vilde med det som mig. Idag har vi lavet min favorit, som er så simpel. Den indeholder udelukkende grønne herligheder, og smager skøønt!

Opskrift til slow juicer:

1 kande.

En pose baby spinat blade

En pose øko æbler

2 øko lime frugter

Ca. 4 cm af en ingefær rod.

Alt sammen køres igennem juiceren, og sies evt igennem en fin si et par gange, for at undgå grums.

Jeg starter med halvdelen af ingefæren, til pigernes andel, og tilføjer resten til mig selv. Jeg har intet imod at den blir lidt stærk. Nu sidder jeg bare og venter på, at den virker – og vi bliver raske igen.

 

God mandag 

No Comments

Post A Comment