Dagdrømmer…

Dagdrømmer…

Jeg er en drømmer, og en “tænker” – nogen synes måske endda jeg tænker for meget. Men at dagdrømme, gør vi vel alle? Og jeg gør det meget i tiden.. Vi har været, og er stadig igennem en process, hvor hele vores eksistens grundlag har fået sig en overordenlig rystetur. Jeg forsøger så vidt mulig at hverdagen er som den plejer herhjemme, hvilket lykkes ret godt – men vi er familie på en anden måde end vi plejer, og den slags tager tid at omstille sig til. Derfor kan jeg godt lide at drømme mig lidt ud i fremtiden, hvor de nye drømme jeg har måske nærmer sig realitet. Jeg drømmer om hvor vi ender, hvordan jeg gerne vil have det skal være, og ikke mindst drømmer jeg om at tage min lille familie med ud og se den store verden. Da jeg var yngre rejste jeg meget, og én gang sagde jeg mit job op, hev jeg et halvt år ud af kalenderen og tog på en jordomrejse med en rygsæk. Jeg var kun 21 dengang, så derfor boede vi på diverse hostels rundt omkring omringet af andre, festlige unge mennesker. Det var en magisk oplevelse, som jeg absolut ikke er mættet af. Jeg mødte mange familier som rejste rundt i verden, med både store og helt små børn. De fleste bare for en måned, eller to, og som oftest i en kæmpe autocamper – fordi at det bare er lidt nemmere at have lidt luksustilstand når man rejser med børn.

Det at rejse med mine børn, har jeg drømt om også inden jeg fik dem. Jeg følger mange instagrammers og bloggere, som rejser med deres børn, og jeg bliver så inspireret, og lidt misundelig.

Lige nu dagdrømmer jeg om at hive et par uger ud af kalenderen, og kører ned igennem Europa i en gammel retro volkswagen bus. Jeg kan ikke lade være med at smile når jeg dagdrømmer om den slags, og jeg glæder mig helt vildt til det engang bliver virkelighed – for det skal det.. Spørgsmålet er bare, om hvornår det bliver.

 

Lyserød bliver den nok ikke, med mindre det kun bliver en pigetur – hvilket ikke er en del af min drøm…. Men skøn er den da!!!

 

God søndag 

No Comments

Post A Comment