Små øjeblikke som ikke kan beskrives med ord ❤

Små øjeblikke som ikke kan beskrives med ord ❤

Vi er “flyttet” hjem til mine forældre her i weekenden, på grund af en vandskade i mit hus (længere historie som nok kommer en anden dag). Men det betyder, at pigerne og jeg er flyttet ind på et værelse, og skal sove sammen i “min” seng; “hvor hyggeligt lyder det ikke lige?”. 

Jeg har lige puttet pigerne i min seng, og læst den sædvanlige godnat historie. Men midt i godnatlæsningen, gik jeg i stå.. og jeg gik helt i stå. Jeg kom nemlig til at kigge på mine to små piger, som allerede var faldet i søvn – og de lå der, og holdt om hinanden. De har været hund og kat hele dagen, skændtes og været “rigtig søskende”, på godt og ondt. Generelt er de inde i en periode, hvor de godt kan lide at drille hinanden lidt, hvilket er sjovt de første 5 minutter…. men så stopper det ligesom også der. Men lige nu, ligger de bare der, og holder om hinanden og passer på hinanden. Lige der, slog mit hjerte et ekstra slag.. og alt hvad der kan være af bekymringer i mit liv, kan lige nu være fuldstændigt lige meget. Jeg har to ubeskriveligt smukke, dejlige og livsglade små piger – og de er skyld i at jeg føler mig lykkelig og heldig hver eneste dag. De små øjeblikke, er dem jeg elsker aller mest. Dem hvor man umotiveret bliver mindet om, at alt det som betyder noget, er lige for næsen af en. ❤

No Comments

Post A Comment