bræk lige midt i dobbeltsengen – og skulderklap ..

bræk lige midt i dobbeltsengen – og skulderklap ..

“Skribenten bag dette indlæg, er oppe på snart 2 døgn uden mere end 1 times sammenhængende søvn, så det kan risikeres at jeg ikke giver mening..”

Rosa er syg – igen.. En af den slags, med syrligt lugtende opkast, uprovokeret, og uden varsel for hvad og hvem, som kan stå i vejen for, hvor hun placere det. Stakkels lille mus, som siger av efter et intenst forløb på…. “jeg har glemt hvordan man tæller… “– ihvertfald siden i nat, hvor hun har kastet op. Jeg er gået fri de sidste mange gange begge børn har været nede med diverse institutions sygdomme, men hun har altså taget sin mor lidt med i faldet denne gang. “7-9-13 dog ikke lige så slemt, endnu ihvertfald….”

Det gode er, at vi har fået vasket samtlige sæt sengetøj jeg har kunne finde frem i gemmerne. Hvornår får man ellers lige gjort det, sådan på engang…? Gulve bliver vasket, og ret store mængder tøj vasket. Det er da også rart at få gjort. At menuen står på sodavandsis, og ristet toastbrød med nutella… “tja.. jeg brokker mig ikke..”

Er jeg den eneste som har lidt svært ved at se mig ud af tingene, når jeg på andet døgn ikke har sovet, og kaffen ikke rigtigt længere har sin virkning? Jeg får små “ikke-hysteriske-men-tæt-på” anfald, og kæmper for, at den lille syge stakkel ikke bemærker det. “mor er heelt okay, og fyldt med overskud på dine vegne skat…”

Måske er mor i virkeligheden en lille smule lunefuld, ihvertfald imellem kl 00.00-05.00, hvor vi gerne skulle bruge tiden på noget rigtig rart – søvn..

Men midt i sådan et sygdoms scenarie, hvor man selv glemmer at være syg, fordi man er for travlt optaget med at sørge for at slette spor efter sygdomsbarnet, og sørge for hun ikke mangler noget.. Så er der dejlige små ting, små blikke, små smil, og dejlige kram, som gør at alt det med at være et “små-hysterisk-monster-på-for-meget-kaffe”, er komplet ligegyldigt. Hun er jo det sejeste lille menneske, som trods alt aldrig endnu, er gået ned på humøret, ligegyldigt hvad livet har budt hende af sygdom og udfordringer. Jeg sidder, igen.. og beundre min lille pige, og hendes overskud.. Børn er det sejeste, mest overskudsagtige, og vidunderlige i verden!

Nuf´said.. Tilbage til vasketøjet, kaffen, og kærlig omsorg af mit lille brækbarn. 

Fik jeg sagt, at jeg har nogen som fortæller mig, at jeg gør det godt…  Alt i alt, føler jeg mig ret heldig, trods..

 

No Comments

Post A Comment