Jeg kan ikke få armene ned – vi skal ikke flytte alligevel!

Jeg kan ikke få armene ned – vi skal ikke flytte alligevel!

Jeg var i torsdags til et møde, som gav mig den mest vidunderligste følelse af ro inden i, og jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er. Jeg har overtaget vores lille hus, og pigerne og jeg skal blive her. I vores dejlige lille hjem, vores base, i vante omgivelser.. Wauw! Jeg havde ellers forberedt mig på at skulle ind til byen i en lejlighed, og prøvede at se på det gode i det. Hvor er jeg glad for, at det ikke bliver en nødvendighed nu. Hvor er jeg glad for, at jeg ikke skal tænke på underbo, og overbo, problemer med p-pladser, og trappeopgange, med 2 børn og indkøbsposer. Jeg indrømmer gerne, at i mit regnskab mht de gode ting, ved at skulle flytte, så vægtede det problematiske klart tungest. Jeg havde virkelig ikke lyst til at flytte. Og nu er de tanker fuldstændig glemt igen, og jeg kan næsten ikke få armene ned igen.

Nu går jeg i stedet med tankerne om, at lave lidt om herhjemme – at give pigerne nye værelser, og indrette hjemmet lidt anderledes. Jeg har mange små projekter, som jeg gerne vil igang med – og jeg glæder mig til at vise det frem her på bloggen, når jeg kommer igang.

 

Trine 

2 Comments
 • Lise Svendsen
  Posted at 05:45h, 16 januar Svar

  Hvor er det dejligt for jer Trine 😊❤️🏡

  • admin
   Posted at 13:37h, 18 januar Svar

   Ja det er fantastisk ❤️

Post A Comment