Dele børn…..

Dele børn…..

Det klinger bare ikke særlig rart – og mit hjerte knuses en lille smule hvergang jeg tænker, eller siger den vending.

Igår kom pigerne hjem, efter en dejlig og sjov weekend hos deres far. De havde som altid haft en weekend fyldt med hygge, sjov og leg. Sådan er det imellem dem, og deres far – hvilket er dejligt. På en eller anden måde gør det, at jeg formår at nyde mine “fri-weekender”. (endnu en vending som giver mig ubehag) Men jeg ved jo, at de ikke kan være i bedre hænder, at det får fyldt op på “savnet til far i hverdagen”, og at de højst sansynligt ikke skænker deres mor ret mange tanker, og det er dejligt. Men igår kunne jeg alligevel mærke, at de havde savnet mig lidt. Krammene var ekstra lange, og de holdt lidt hårdere fast.. Så gensynet var følsomt, og vidunderligt.

Tænk at man kan elske så højt…

Der findes jo ingen kærlighed i verden, som er så stor som den man har til ens børn..

Jeg prøver at vænne mig til tanken om, at vi skal “deles” om børnene, efter vi valgte at flytte hvert til sit. Det bliver aldrig noget jeg synes er rart, at skulle undvære dem. Det var jo ligesom ikke meningen.. Men man lærer at prioritere sin tid anderledes, og dyrke det man ikke kan i hverdagen ekstra i de weekender man ikke har sit aller mest dyrebareste. Denne weekend er for mit vedkommende fløjet afsted, og har været helt og aldeles dejlig – og lidt hård (indsæt emoji med alt for meget vin…). Jeg har været i dejligt selvskab hele weekenden, været i biograften, og lavet virkelig god mad – som der sjældent er tid til at kræse om, når man er alene med to små piger. Faktisk har jeg virkelig nydt weekenden, og følt lidt frihed. Den frihed som man ikke vil ha på fuld tid, men man som forældre godt kan drømme om bare at snuse til engang imellem. Faktisk har det været rigtig dejligt, og da jeg efter 3 dage uden mine piger fik dem i mine arme igen, var jeg fyldt op med fornyet energi og overskud, som 100% kommer dem tilgode. Selv om det ikke på nogen måde er drømmescenariet, at vælge at bo hver for sig som forældre, og ikke være den “normale” familie, som alle selvfølgelig drømmer om når man stifter familie – så prøver jeg at fokusere på det positive i vores nye tilværelse, og det smitter af på pigerne. De klarer det så ubeskriveligt flot, og de nyder at vi har så godt et forhold/samarbejde. Vi vil jo altid være en familie, så hvorfor ikke prøve at være “den perfekte uperfekte familie?”…

Nu slår klokken 06.00, og mindste diamanten og jeg har været oppe siden 04.20, alt er som det plejer. Men i morges (det er jo i virkeligheden nat 04.20) da hun sagde “mig ik´sove mer´moar”, så var det helt okay.. Det stressede mig ikke idag – for jeg har savnet hende, og med fornyet energi og overskud, så jeg det som en mulighed for at vi kunne få lidt alene tid sammen, inden største diamanten står op. Så her sidder vi, i skrivende stund, i sofaen sammen, under samme dyne, og ser en tegnefilm sammen. Det er priceless!

Trine

No Comments

Post A Comment