Søndag for the win..

Søndag for the win..

Vi bruger søndagen, i vidunderligt selvskab. Disse to damer, på billedet, har kendt hinanden, siden få dage efter Carla forlod hulen inde i min mave – og deres bånd har været stærkt lige siden.

De leger på værelset, og vi hører dem stort set ikke.. Så alt i mens de hygger sig, så får vi (Kamilla og jeg), drukket en masse kaffe, og kigget på mulige boligprojekter, og lejeboliger til pigerne og jeg.

Jeg går hele tiden og tænker på, hvordan et eventuelt nyt hjem skal indrettes, og det er egentligt ret hyggeligt. Selv om jeg stadigvæk har håb for at vi ikke er tvunget til at flytte, så begynder jeg at forene mig med tanken om, at det er okay hvis det er sådan det bliver. Vi må få det bedste ud af det, og skabe nye vidunderlige rammer, om vores nye tilværelse. Selvfølgelig blir det godt uanset – “alt skal nok blive godt….”

 

 

God søndag 

No Comments

Post A Comment