Hvis vi flytter…

Hvis vi flytter…

Pigerne og jeg, bor i det hus vi har boet i sammen alle sammen, siden vi flyttede fra lejligheden i byen, for over 2 år siden. Et lille hus lidt uden for byen, som vi efterhånden er blevet ret glade for.

Men det er desværre ikke sikkert, at vi får lov at blive boende her. suk… Det har været en hård kamel at sluge, for mit vedkommende – at vi muligvis på flytte vores base. For hvor skal vi flytte den hen?

På nuværende tidspunkt arbejder jeg i et vikariat, som kun strækker sig til 1 marts. Jeg drømmer om, at jeg kan blive forlænget, eller at der på magisk vis skulle dukke en fastansættelse op, som en tidlig fødselsdagsgave… Men jeg tror desværre jeg gør klogest i, ikke at sætte forventningerne for højt op.

Derfor har jeg gjort mig maaaange tanker, og haft mange søvnløse nætter. For jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, hvis vi skal flytte herfra. Om vi skal ind i byen igen, eller om jeg skal rykke tættere på min familie. Men når det så er sagt, så har jeg dejlige mennesker i mit liv, som er søde til at minde mig på, at fokusere på det positive. (taknemmelig<3)

Derfor går jeg i stedet og dagdrømmer lidt, om hvordan jeg ville skabe den nye base til os, hvis vi er så uheldige at må flytte. Særligt pigernes værelser er i mine dagdrømme, for hvis de skal rykkes til et nyt sted, så skal det sku også være en gevinst for dem. De skal selvfølgelig have de mest girlygirly, og fine værelser, som gør at de synes det er fedt at flytte. Så jeg sidder dagligt og suger inspiration til mig på Pinterest, som i øvrigt er det fedeste medie i verden. Love it!

Hvis i har nogle gode bud på, hvem jeg evt skal følge på instagram for at suge inspiration til pigeværelserne – så skyd løs.. 🙂

 

 

2 Comments
 • Ditte Buus
  Posted at 08:04h, 07 januar Svar

  Det er også ofte dyrt at flytte, og man skal betale indskud osv. Hvis du får dagpenge i en perioden, inden du går i fast job, så kan det jo være banken har forståelse for din situation i en periode. Priserne er dyrere inde i Aalborg.
  Hvor arbejder du nu?
  Alt det bedste til jer.
  Mvh Ditte

  • admin
   Posted at 04:42h, 16 januar Svar

   Vi skal heldigvis ikke flytte alligevel 🙂
   Jeg arbejder i en børnehave i Mou i øjeblikket.

   Knus og kram

Post A Comment