Ny blog

Ny blog

Jeg har blogget på vebsen.dk i over 4 år, og det har givet mig et utal af fede oplevelser, og ikke mindst bekendtskaber. Jeg har været en del af et fantastisk univers, hvor vi alle holder af at dele indhold fra vores liv, hvad end det omhandler børn, vores inderste tanker, eller interesse for indretning, mode, and so on..

Jeg har i det meste af min tid som “blogger” elsket det, og brugt det som et positivt frirum, hvor jeg har kunne fordybe mig i noget jeg holder rigtig meget af, at skrive.. Men jeg har også opbygget et kæmpe netværk, som jeg ikke ville være foruden.. Det er fantastisk at være en del af dette univers.

Men… Da jeg på det personlige plan, har haft en del udfordringer det seneste års tid,og jeg har jeg stille og roligt mistet motivationen til at skrive. Jeg har haft brug for at fokusere 100% på andre ting, og har ikke haft overskuddet og energien til at fordybe mig i min blog. Men hold nu kaje, hvor har jeg savnet det.

Af en eller anden fjollet grund, havde jeg overbevist mig selv om, at den del af mig var forbi. Men jeg har alligevel har jeg ikke rigtig kunne tage skridtet, og har stadig sørget for at der i ny og næ var lidt liv på bloggen, bare lige for at mærke efter.. Men jeg havde ikke lyst til at fortsætte i samme gamle spor, og samme “blog-identitet”, for jeg forbinder vebsen.dk med en særlig tid i mit liv. Og nu er jeg trådt ind i et helt nyt, og lidt skræmmende kapitel i mit liv, og derfor havde jeg brug for en ny blog. Et nyt positivt frirum, hvor jeg kan skrive, og dele de små gyldne øjeblikke fra min nye tilværelse. Min nye tilværelse som alenemor, til 2 guddommelige piger. Min nye tilværelse, hvor mit forhold til deres far, har ændret sig fra at være kærester (gift), til rigtig gode venner, med ét fælles formål – at give vores piger de absolut bedste forudsætninger for en lykkelig familie, og et lykkeligt liv, selv om mor og far haft valgt ikke at være sammen mere.

No Comments

Post A Comment