Dårlige vaner, som giver lange patter og kløfter under øjnene..

Dårlige vaner, som giver lange patter og kløfter under øjnene..

Rosa, mit dyrebare yngstebarn. Gud hvor er du dejlig og fantastisk, og hvor skal du være taknemmelig for din charme og energi. Den skal nok føre dig langt. Men skal vi ikke nok snart blive enige om, at der #fandenfuckme er nat kl 04.30!?


I en uge nu (og de sidste 2 år, med små perioders undtagelse), har dagen i dette hjem startet alt imellem 04-06, og helst i den tidlige ende. Jeg bliver ved med at sige til mig selv, at hun vokser fra det… Lige som Carla gjorde, eller som min søster siger at min nevø gjorde… Men søde Rosa skat, nu bliver du 2 år lige om lidt. Mon det bliver vendepunktet, hvor du opdager/lærer at søvn er mega dejligt?
Det er en dårlig vane som jeg tror kommer af, at hun som lille havde mælkeallergi, og derfor mange urolige nætter med ondt i maven. Hun sov elendigt dengang, og har nok vænnet sig til “ikke at behøve” så meget søvn. 10-12 timers nattesøvn, som de kloge siger er bedst for børn.. Det er hun ligeglad med. Hun laver sine egne regler, og hun trives jo. Så med 3 kopper kaffe i blodet, kl 05.30 her en fredag morgen, sidder jeg alligevel og griner af mit lille stædige, og umådeligt dejlige menneske, som giver zero fuck for, at mor synes det kunne være fedt vi havde sovet 2 timer længere.

2 Comments
 • Nadja Calgaro
  Posted at 21:41h, 06 januar Svar

  Wihuuu jeg elsker lange patter og kløfter under øjnene.. Det har vi også meget af hjemme hos mig 😊😊😊 så jeg joiner klubben.. Og #sovnuforhelvedeunger

  • admin
   Posted at 04:41h, 16 januar Svar

   Man overlever – men det kræver en helvedes masse stærk kaffe 😀

Post A Comment